la pinsa

La PINSA és una variant de la pizza , amb una caracteristica forma ovalada.

Gràcies a la seva alta hidratació i a una fermentació molt llarga de 60 hores el resultat és excepcional, una massa cruixent per la base i amb una molla esponjosa per dins.

La millor pizza que pots fer a la teva casa d'una forma ràpida i senzilla.

PUNTS DE VENDA CATALUNYA

Pots trobar les nostres bases en aquests comerços d'alimentació

AVANTATGES

INSTRUCCIONS D’ÚS

1- Pre-escalfa el forn a 250 °C 

2- Obre la bossa , saca la base i afegeix ingredients al gust.

3- Coloca la base sobre la graella (en la safata no) en la part més baixa del forn i enforna durant 5 minuts.

4- En treure la pinsa , deixa-la reposar en la reixeta 1 minut fora del forn perquè quedi més cruixent.

Una vegada oberta la bossa conservar en el frigorífic i consumir en 2 dies.

COMPARTEIX

Envia'ns les teves receptes a les nostres xarxes

Cerrar (esc)

suscríbete

DESCUENTOS , PROMOCIONES , ETC ...

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Carrito

Su carrito actualmente está vacío.
Empezar a comprar

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods