la pinsa
La PINSA és una variant de la pizza , amb una caracteristica forma ovalada.
Gràcies a la seva alta hidratació i a una fermentació molt llarga de 60 hores el resultat és excepcional, una massa cruixent per la base i amb una molla esponjosa per dins.
La millor pizza que pots fer a la teva casa d'una forma ràpida i senzilla.
PUNTS DE VENDA CATALUNYA
Pots trobar les nostres bases en aquests comerços d'alimentació
AVANTATGES
Pots guardar-les en un calaix o armari, al no necessitar fred sempre estaran llestes al moment.
OBRIR I LLEST
SENSE REFRIGERACIÓ
En fermentar la seva massa 60 hores s'aconsegueix una millor digestió, eliminant aquesta sensació de pesadesa.
MÉS DIGESTIVES
LLARGA FERMENTACIÓ
Una base cruixent i una molla esponjosa per dins.
SORPRENENT
AMB PERSONALITAT
Només necessites 5 minuts en el teu forn perquè estigui llista
FÀCIL I RÀPIDA
EN EL TEU FORN
Video
INSTRUCCIONS D’ÚS
1- Pre-escalfa el forn a 250 °C
2- Obre la bossa , saca la base i afegeix ingredients al gust.
3- Coloca la base sobre la graella (en la safata no) en la part més baixa del forn i enforna durant 5 minuts.
4- En treure la pinsa , deixa-la reposar en la reixeta 1 minut fora del forn perquè quedi més cruixent.
Una vegada oberta la bossa conservar en el frigorífic i consumir en 2 dies.